Over Decova design

Een wereld vol producten is een geweldige uitdaging voor het ontwerpen van nieuwe producten voor in en om het huis. De inspiratie ligt letterlijk op straat, als je het maar wilt zien. De creativiteit bij Decova staat nooit stil en de diversiteit aan materialen en kennis van productietechnieken inspireren ons tot nieuwe ideeën. Uiteindelijk komen wij tot een mooi volledig uitgewerkt concept. 

Het vermarkten van ontwerpen is natuurlijk een heel ander verhaal. Wij werken hierin samen met Present Time. Zij zijn gespecialiseerd in home design decoratie en werken samen met internationale ontwerpers. Regelmatig bezoeken wij hun hoofdkantoor met nieuwe ontwerpen en vol trots zien we onze producten vervolgens in winkels overal ter wereld. 

Ook ontwerpen en visualiseren wij graag uw ideeën. Dit kan een grafisch ontwerp, maar ook een 3D ontwerp zijn. Neem gerust contact op met ons, dan vertellen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen!  

Coen Sluiskes

Founder/Product Designer

Ik wist eigenlijk mijn hele leven al dat ik product ontwerper wilde worden. In 2016 na het afronden van de havo ben ik dan ook direct gestart met de opleiding Industrial design aan de HAN in Arnhem. Deze opleiding heb ik inmiddels succesvol afgerond.

Ook naast mijn studie ben ik in mijn vrije tijd altijd al bezig geweest met het ontwerpen van bijvoorbeeld interieur producten, maar ook grafische ontwerpen. In 2017 startte ik daarom Decova design, omdat ik steeds meer producten ging ontwerpen en dit ook wilde vermarkten. Hiernaast kreeg ik ook steeds vaker ontwerp opdrachten aangeboden. 

Ik ben een enthousiast en creatief persoon. Gedreven, sociaal en humor zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik leer snel en kan goed communiceren. 

De belangen van de klant staan bij mij altijd voorop, waarbij goede afstemming en samenwerking met projectcollega’s voor mij heel belangrijk zijn. De creativiteit stopt nooit, dus ik ben altijd met mijn vak bezig met alles wat ik doe. Ik ben perfectionistisch en ga voor een mooi en functioneel eindresultaat.

nl_NLDutch